Stordal IL

Løypemaskin

Vår nye trakkemaskin med breidd 2,8 meter. Sjå www.antra.no.

PistenBully 100

Løypemaskinen PistenBully 100 kom på markedet i 1999, og ble en umiddelbar suksess. Maskinen er i dag den løypemaskinen som på verdensbasis er produsert i flest eksemplarer.

Med en motoreffekt på 177 Hk er det krefter nok for selv de mest krevende prepareringsoppgaver.
Maskinen leveres i arbeidsbreddene 2.5 m, 2.8 m og 3.1 m for å kunne benyttes i alt fra trange skogsløyper til åpne høyfjellstraseer.

Maskinen har det beste førermiljøet i klassen, med enkel betjening av alle funksjoner, og beste oversikt forover og bakover for å sikre et perfekt prepareringsresultat. For arbeid på natten har maskinen kraftig lysutstyr forover og bakover, og Xenon arbeidslys foran.

Normalt leveres maskinen med Kombi-belter (Aluminiumsprofiler med stål sidekant). Beltene har ekstra kraftig bånd med overlappene beltelåser.
For bruk på lite snø eller barmark kan spesialtilpassende belter benyttes.

Maskinen er standard utstyrt med 12-vegs frontskjær, løypefres og dobbel sporsetter. Som ekstrautstyr kan det bl.a. levers sporfres og hydrauliske sidevinger på løypefresen.

Kässbohrer kom på markedet med sporfres integrert i sporplata i 2004. Dette systemet var elegant, men hadde et par store svakheter. På grunn av slag og påvirkninger fra sporfresen ble ikke alltid sporene rette og jevne., og ved løft av sporplata tømte fresehuset seg for snø og lagde en snøhaug der sporet sluttet. Etter testing og prøving kom fra høsten 2006 sporfresen som en separat sporfres montert på eget oppheng foran sporplata. Sporet blir nå stødig, og sporavslutningen perfekt.

VÅRE SPONSORAR


Grasrotandelen
Tafjord

Busengdal Transport

Fjords